X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar

Sitemize Gelen Yenilikler

AnasayfaHaberiniz Olsun.Sitemize Gelen Yenilikler

Sayın Müşterilerimiz,

29.04.2019 - 01.00 & 02.00 arası www.modernizmir.net sitemize yaptığımız güncelleme doğrultusunda sitemize eklenen yeniliklerin bilginiz dahilinde olmasını isteriz.

-Müşteri Güvenlik Sistemi(2 Adımlı Doğrulama)

--Müşteri panelinizden Tercihlerim sayfasına girerek 2 adımlı doğrululama seçeneğini aktif ettiğiniz takdirde her giriş yaptığınızda sistemimize kayıtlı telefon numaranıza 4 haneli güvenlik kodu gönderilecektir.İlgili kodun girişinden sonra panele girişe izin verilmektedir.Bu özelliğimiz müşteri seçimine bırakılmıştır tercihinize göre aktif veya pasif olarak düzenleyebilirsiniz.

-Yenilenen Müşteri Paneli

--Müşteri panelimiz istekler doğrultusunda yenilenmiş ve geliştirilmiştir.Kullanıcı dostu hale getirilen müşteri panelimizde sizden kullanım yorumlarınızı beklemekteyiz.

-Ek Ödeme Seçenekleri

--Yapılan güncelleme sonrası Skrill ve Coin payments Seçenekleri aktif hale getirilmiş , Bitcoin , BitcoinCash , Litecoin vb. coinler ile alışveriş imkanı tanımlanmıştır.

-SSL  & Lisans Hizmetleri

--Yakın bir sürede altyapısını tamamladığımız SSL Serifikası & Lisans satışlarına başlayacağımızı bildirmekten memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla

Modern Cloud Hosting - www.modernizmir.net


Top